Romania e o tara fictiva


Intrerupem buletinul de stiri obisnuit si imbratisarile emotionante de familie cu o informatie de ultima ora: “Romania e o tara fictiva.”

Pentru ca o astfel de afirmatie grava are nevoie de argumente puternice, Rezistenta Urbana vi le va prezenta in ordinea numerelor de pe tricou.->>

Indiciul 1:

Ziarul Adevarul, 22 septembrie 2009
Un liliac a intrat în Camera Deputaţilor

Un liliac a intrat marţi pe holurile Camerei Deputaţilor, în dreptul sălii de plen. Unii deputaţi s-au amuzat, alţii s-au speriat. Mamiferul zburător a rămas pe una din grinzile de pe holul Parlamentului. În 2006 o bufniţă a intrat în sala de şedinţă a Senatului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a glumit spunând că atâta timp cât liliacul nu votează, nu intră în atribuţiile sale. “Liliacul intră în atribuţiile Secretariatului General. Nu votează, deci nu intră în atribuţiile mele. O să discut cu secretarul general şi vom rezolva problema” a zis Anastase amuzată…

Indiciul 2:
Site-ul The Onion, 22 septembrie 2009

BREAKING NEWS: BAT LOOSE IN CONGRESS

more at http://rezistenta.net

6 thoughts on “Romania e o tara fictiva”

  1. sau asa: “Un efect sigur al Tratatului de la Lisabona, despre care foarte putini au habar, este cel al reorganizarii administrative a tarii sub forma regiunilor. Romania urmeaza sa fie impartita administrativ in 9-12 regiuni, una dintre aceasta, fiind, desigur, Tinutul Secuiesc!”

    ZOMG!!

    ceva comentarii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *